5 januari 2023

Xendens-symposium op 14 februari 2023

De samenwerking tussen wetenschap en praktijk is afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. De afdeling Ethiek, Recht en Humaniora van het Amsterdam UMC, een van de kernpartners van het Centrum voor Cliëntervaringen, heeft daarom een expertisecentrum opgericht: Xendens, Academisch centrum voor Dialoog en Samenleving. Het centrum wordt geopend met een mooi symposium op 14 februari.

Op 14 februari bieden we een middag vol inspiratie met een lezing over het belang van samenwerking tussen de wetenschap en de praktijk. En maar liefst acht interessante workshops waarin je kan ervaren en meepraten over de kennis, trainingen en andere expertise die Xendens biedt. We sluiten af met een paneldiscussie. Daarbij is er ruimte voor advies vanuit het publiek voor de toekomst van Xendens. Daarna proosten we met zijn allen tijdens de borrel.

Het symposium is gratis. Laat je inspireren tijdens één van de workshops. Of praat mee over de toekomst van goede samenwerking.


Symposium
Datum: 14 feburari 2023 vanaf 13.00 uur
Locatie: Atrium, Amsterdam Zuid
Adres: Strawinskylaan 3001 - 1077 ZX Amsterdam

Toegang tot het symposium is gratis.

Let op: het is niet meer mogelijk je aan te melden voor het symposium.

Bij vragen, mail naar xendens@amsterdamumc.nl


Terug naar nieuws

Populairwetenschappelijk boek Vaccins verschenen
Wat doe je als je je als wetenschapper zorgen maakt over de misinformatie en opzettelijke onzin over vaccins? meer...
Lezing: dé ethiek van AI bestaat niet
Onlangs hield Marieke Bak, medisch ethicus van Amsterdam UMC, een lezing op de collegedag van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. meer...
Hoe ga je om met onvrede over (onvrijwillige) zorg?
Het indienen van een klacht is een aangrijpende gebeurtenis. Hoe ga je om met de juridische en morele vraagstukken die voortkomen uit onvrede over zorg? meer...